• GRATIS VERZENDING GRATIS VERZENDING
My Tote is onderdeel van de duurzame Colour Cotton Collection - by Carole Baijings for Up To Do Good.

De ‘My Tote’ totebag is een soort “kleurdoos”: als je erin kijkt zie je alle vijf de kleuren van de maskers. De tas is aan twee kanten draagbaar dus heel goed aan te passen aan je outfit! My Tote is gemaakt van hetzelfde satijn katoen als de My Mask en My Pouch. Voor het ontwerpen van My Mask is Carole Baijings begonnen met het bestuderen van verschillende huidskleuren, van licht naar donker. Omdat zij een colorist is, vond ze het interessant om te bekijken hoe een mondkapje - net als je kleding - je mooier kan maken. In dit geval door het accentueren van je huid, haar en ogen. Zij heeft gekozen voor vijf kleuren waarbij het effect het mooist is: Rose, Rust, Olive, Anthracite en Sky.

My Tote is een limited edition, gemaakt van GOTS gecertificeerde satijn katoen en is gemaakt door MADE HERE: een naaiatelier dat de maakindustrie naar Nederland terug haalt om de ecologische voetafdruk van kleding te verkleinen.

Up To Do Good My Tote

My Tote is onderdeel van de duurzame Colour Cotton Collection - by Carole Baijings for Up To Do Good.De ‘My Tote’ totebag is… Meer
€ 79,00

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: SW10016