&Tradition Manhattan SC52 Portable Lamp Canvas

€ 164,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 83529529
Productinformatie "&Tradition Manhattan SC52 Portable Lamp Canvas"
De Manhattan SC52 tafellamp is een draagbare, oplaadbare tafellamp ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. Neem deze lamp overal mee naar toe voor wat extra sfeerverlichting. Met 1 batterij gaat de lamp wel 11 uur mee. Met een extra batterij zelfs tot 20 uur. Hij is eenvoudig op te laden met een magnetische USB-kabel of lader. 
Lichtbron & energie-efficiëntie
1W LED-lamp
Lichtopbrengst: 100 lumen
CRI: >85
Kleurtemperatuur (Kelvin): 2700K
Levensduur led: 25.000 uur
De armatuur is compatibel met lampen van energieklasse A++ – A.
Designer: Space Copenhagen
Kleur: Beige, Bruin
Maat: S
Materiaal: Kunstof, Stof
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 100 en 250 euro

&Tradition Tafellampen

&Tradition Setago JH27 Nude & Forest
Materiaal: Kunstof
'Seta' is het Spaanse woord voor champignon en daar doet dit leuke lampje wel aan denken. Een ander onderdeel van de naam van dit mooie ontwerp is het Engelse 'go' en dat is ook zeker van toepassing op deze lamp. Dit lampje kun je namelijk overal mee naar toe nemen zonder dat je elektriciteit of een stopcontact nodig hebt. Op de lamp zit een mooie discrete goudkleurige dimmer en een mooie gecurvede lijn van de kap.Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren:Nude and ForestRust and ThunderTwilight and SandLichtbron & Energie-efficiëntie3W LED light bulbLichtsterkte: 181 lumenCRI: >80Lichtwarmte (Kelvin): 2800KLED duur: 25.000 uurDe lamp is vergelijkbaar met lampen in energieklasse A++ – A.

€ 111,00*
&Tradition Lucca SC51 Outdoor Portable Lamp Black
Designer: Space Copenhagen
De Lucca Outdoor Portable Opal Glass / Black is een moderne en geweldige toevoeging aan de tuin, veranda of woonkamer. De zwarte lamp is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De Lucca heeft een eenvoudige uitstraling met een uniek tintje, dankzij de elegante ringen bovenop. De lamp is dimbaar en de verlichting kan automatisch in- en uitgeschakeld worden, wat bijvoorbeeld handig als er tijdens uw vakantie niemand thuis is.De oplaadbare en draagbare lamp is zowel binnen als buiten overal te gebruiken. Met 1 batterij gaat de tafellamp wel tot 12 uur mee. Hij is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. 

€ 136,00*
%
&Tradition Flowerpot Portable VP9 Matt Black
Kleur: Grijs
De draagbare Flowerpot tafellamp van AndTradition is vernoemd naar de Flowerpower-beweging uit de jaren '60. Net als deze beweging heeft de lamp een open en moderne uitstraling en is hij compleet in evenwicht. De ontwerper van de lamp, Verner Panton, zat helemaal in de jaren '60 mindset toen hij de lamp ontwierp. Hij staat bekend als een van de meest vooruitstrevende ontwerpers van zijn tijd. De Flowerpot-serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder drie hanglampen en twee tafellampen. De lampen zijn in veel verschillende coole, moderne kleuren te verkrijgen. 

€ 131,00* Van € 164,00*