• GRATIS VERZENDING GRATIS VERZENDING
Deze fantastische lounge chair werd al in 1938 voor het eerst geïntroduceerd en won meteen prijzen in New York en Berlijn. Het is een van spaarzame ontwerpen van Viggo Boesen, die vaak wordt gekoppeld aan de funkis stijl van de jaren 30. De Little Petra stoel is verbazingwekkend klein en past daardoor in allerlei verschillende omgevingen. Hij staat laag bij de grond en nodigt uit om op te gaan zitten. Deze stoel heeft alles wat een lounge stoel nodig heeft: je kunt er heel comfortabel op allerlei manieren op zitten en in deze uitvoering met schapenvacht is de stoel natuurlijk helemaal super.  Daardoor heeft deze versie ook alle bekende eigenschappen van schapenvacht, zoals uiteraard de warmte en het comfort voor de koude maanden, maar juist ook heel prettig in de warmere maanden. 
Deze stoel met poef staat bij ons in de showroom en moet plaatsmaken voor nieuwe meubels. De stoel en poef zijn in nieuwstaat en kunnen nu weg met een korting van 25 procent. De stoel en poef zijn bekleed met een korte schapenvacht en hebben massief eiken naturel poten. 

&Tradition Little Petra lounge stoel plus poef

Deze fantastische lounge chair werd al in 1938 voor het eerst geïntroduceerd en won meteen prijzen in New York en Berlijn. H… Meer
25% korting
€ 6.061,00
€ 4.545,00

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: SW10062