&Tradition In Between SK18 Table Top Bianco Carrara

€ 954,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 weken

Productnummer: 20920330-1
Productinformatie "&Tradition In Between SK18 Table Top Bianco Carrara"
Deze AndTradition In Between marmer ronde eettafel is een ontwerp van Sami Kallio en behoort tot de In Between-serie. De tafel heeft een dikke, ronde poot van gepoedercoat staal en een tafelblad met een mooie marmer afwerking. De combinatie van het marmeren tafelblad met het moderne, ronde onderstel zorgt voor een prachtig statement in de eetkamer. Een ronde tafel is ideaal voor de kleinere ruimtes, aangezien de tafel minder ruimte in beslag neemt en je gemakkelijk extra stoelen kan bijschuiven. 
Deze eettafel is altijd 73 centimeter hoog en is verkrijgbaar in drie verschillende maten:
SK18 met een diameter van 90 centimeter
SK19 met een diameter van 120 centimeter 
SK20 met een diameter van 150 centimeter
Designer: Sami Kallio
Kleur: Grijs
Maat: S
Materiaal: Marmer, Staal
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 500 en 1000 euro

Misschien ook interessant voor jou?

&Tradition Utzon Pendant U1 Brass
Ontwerper Jorn Utzon heeft een levenslange fascinatie met schepen dankzij zijn vaders maritieme technische tekeningen. Die interesse zie je duidelijk terug in het ontwerp van deze Pritzker prijs winnaar de Utzon U1. De kenmerkende kraagachtige vormen en scherpe lijnen doen duidelijk denken aan het industriële ontwerp van een schip. De lamp werd voor het eerst geproduceerd in 1947, maar is nu verkrijgbaar in drie nieuwe versies: messing, wit en het originele gecombineerde model. De lamp is gemaakt van gelakt messing en staal. 

€ 370,00*
&Tradition Manhattan SC52 Portable Lamp Canvas
De Manhattan SC52 tafellamp is een draagbare, oplaadbare tafellamp ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. Neem deze lamp overal mee naar toe voor wat extra sfeerverlichting. Met 1 batterij gaat de lamp wel 11 uur mee. Met een extra batterij zelfs tot 20 uur. Hij is eenvoudig op te laden met een magnetische USB-kabel of lader. Lichtbron & energie-efficiëntie1W LED-lampLichtopbrengst: 100 lumenCRI: >85Kleurtemperatuur (Kelvin): 2700KLevensduur led: 25.000 uurDe armatuur is compatibel met lampen van energieklasse A++ – A.

€ 164,00*