&Tradition Como SC53 Portable Lamp bronzed brass

€ 164,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 83512095
Productinformatie "&Tradition Como SC53 Portable Lamp bronzed brass"
De AndTradition Como SC53 Draagbare Tafellamp is een ontwerp van Space Copenhagen. Met deze lamp kun de verlichting prachtig afstemmen op de sfeer, want hij heeft maar liefst drie lichtstanden (40%, 70% en 100%). Met zijn champignon-vormige kap en warme kleur 'Bronzed Brass' vormt de Como tafellamp een prachtige toevoeging in het interieur.

Deze batterij-aangedreven lamp kan op de hoogste stand elf uur branden. Wil je langer genieten van een sfeervol licht? Er is een optie om een extra batterij toe te voegen, hiermee verleng je het bereik tot wel 20 uur. Hij is eenvoudig op te laden met een magnetische USB-kabel of een oplader. 
De basis en de kap zijn gemaakt van geadoniseerd aluminium en de batterijopslag van sterk gegoten ABS kunststof. Door voor deze materialen te kiezen is de Como tafellamp ook zeker geschikt om buiten te gebruiken. 
Lichtbron & energie-efficiëntie
1W LED-lamp
Lichtopbrengst: 100 lumen
CRI: >85
Kleurtemperatuur (Kelvin): 2700K
Levensduur led: 25.000 uur
De armatuur is compatibel met lampen van energieklasse A++ – A.
Designer: Space Copenhagen
Kleur: Brass, Brons
Maat: S
Materiaal: Aluminium, Kunstof
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 100 en 250 euro

Misschien is dit iets voor jou

%
&Tradition Flowerpot Portable VP9 Matt Black
Kleur: Grijs
De draagbare Flowerpot tafellamp van AndTradition is vernoemd naar de Flowerpower-beweging uit de jaren '60. Net als deze beweging heeft de lamp een open en moderne uitstraling en is hij compleet in evenwicht. De ontwerper van de lamp, Verner Panton, zat helemaal in de jaren '60 mindset toen hij de lamp ontwierp. Hij staat bekend als een van de meest vooruitstrevende ontwerpers van zijn tijd. De Flowerpot-serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder drie hanglampen en twee tafellampen. De lampen zijn in veel verschillende coole, moderne kleuren te verkrijgen. 

€ 131,00* Van € 164,00*
&Tradition Blown Table Lamp SW6
Ontwerper Samuel Wilkinson ontdekte dat er een prachtig lichtspel ontstaat door het gebruik van glas met een patroon. Door deze experimenten ontstond de lampen serie Blown, die bestaat uit tafellampen, hanglampen en plafondlampen. Het glas is handgeblazen en de basis van de lamp is gemaakt van gefreesd en gezoet zwart marmer.   

€ 274,00*
%
&Tradition Flowerpot VP4 Matt Black
De Flowerpot VP4 tafellamp is vernoemd naar de Flowerpower-beweging uit de jaren '60. Net als deze beweging heeft de lamp een open en moderne uitstraling en is hij compleet in evenwicht. De ontwerper van de lamp, Verner Panton, zat helemaal in de jaren '60 mindset toen hij de lamp ontwierp. Hij staat bekend als een van de meest vooruitstrevende ontwerpers van zijn tijd. Hij gebruikt baanbrekende materialen, kleuren en vormen en kreeg zo de reputatie als visionair.De Flowerpot-serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder drie hanglampen en twee tafellampen. De lampen zijn in heel veel verschillende coole, moderne kleuren te verkrijgen. Deze vrolijke tafellamp is een echte aanvulling voor uw interieur! Deze lamp is zowel als tafellamp als bureaulamp te gebruiken. De kap van deze lamp is volledig vervaardigd uit metaal en vervolgens afgelakt. 

€ 109,00* Van € 136,00*
&Tradition Lucca SC51 Outdoor Portable Lamp Moss
Designer: Space Copenhagen
De Lucca Outdoor Portable Opal Glass / Moss is een moderne en geweldige toevoeging aan de tuin, veranda of woonkamer. De moskleurige lamp is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De Lucca heeft een eenvoudige uitstraling met een uniek tintje, dankzij de elegante ringen bovenop. De lamp is dimbaar en de verlichting kan automatisch in- en uitgeschakeld worden, wat bijvoorbeeld handig als er tijdens uw vakantie niemand thuis is.De oplaadbare en draagbare lamp is zowel binnen als buiten overal te gebruiken. Met 1 batterij gaat de tafellamp wel tot 12 uur mee. Hij is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. 

€ 136,00*