&Tradition Collect Tray SC64 Natural Oak 28 cm

€ 110,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 25050045
Productinformatie "&Tradition Collect Tray SC64 Natural Oak 28 cm"
Dit licht gebogen dienblad is gemaakt van massief hout en heeft een vloeiende vorm en natuurlijke nerven die door het hout lopen. Het dienblad is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition en hoort bij de Collect-serie. Dit is een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten. 

Het dienblad is gefreesd uit massief hout, vervolgens met de hand gepolijst en tenslotte gelakt om het oppervlak te beschermen. De Collect Tray is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en maten. 
Designer: Space Copenhagen
Kleur: Beige
Maat: M
Materiaal: Hout
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 100 en 250 euro

&Tradition Collect Tray

&Tradition Collect Tray SC64 Walnut 28 cm
Dit licht gebogen dienblad is gemaakt van massief hout en heeft een vloeiende vorm en natuurlijke nerven die door het hout lopen. Het dienblad is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition en hoort bij de Collect-serie. Dit is een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten. Het dienblad is gefreesd uit massief hout, vervolgens met de hand gepolijst en tenslotte gelakt om het oppervlak te beschermen. De Collect Tray is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en maten. 

€ 135,00*