&Tradition Collect Cushion SC30 Cloud and Slat Linen Indigo

€ 118,50*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 25010197
Productinformatie "&Tradition Collect Cushion SC30 Cloud and Slat Linen Indigo"
Dit mooie kussen bestaat uit 100% linnen en is met de hand ge-dipdyet  om het vervaagde effect te krijgen. Hierdoor krijgt het kussen zijn eigen unieke design. Het kussen heeft een eenvoudige enveloppe sluiting aan de achterkant met een verborgen rits.   
Designer: Space Copenhagen
Kleur: Beige, Blauw
Materiaal: Stof
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 100 en 250 euro

Misschien ook wat voor jou

&Tradition Collect Cushion SC28 Cloud & Burgundy Linen Indigo
Dit mooie kussen is gemaakt van 100% linnen en met de hand gedompeld in kleurstof om het vervaagde effect te krijgen. Zo heeft elk kussen een uniek ontwerp en identiteit. Het kussen heeft een eenvoudige envelopsluiting aan de achterkant met een verborgen rits. Het kussen is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. Het hoort bij de Collect-serie. Dit is een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten.De kussenhoes is gemaakt van 100% puur linnen, de binnenste laag is 100% katoen en de vulling bestaat uit 50% veren, 50% dons

€ 78,00*
&Tradition - Collect Throw SC33 Cotton Plaid Cloud & Milk
Materiaal: Stof
Het Collect Throw SC33 Cotton Plaid is gemaakt van 100% biologisch katoen en maakt deel uit van AndTradition Collect-serie, een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten. De serie is ontworpen door Space Copenhagen. Het plaid heeft een geweven draad in contrasterende tinten en een gerafelde rand. Het plaid is verkrijgbaar in vijf kleuren:- Cloud and Milk- Cloud and Blue- Cloud and Burgundy- Cloud and Slate- Cloud & Sage

€ 198,00*
%
&Tradition Collect Candleholder SC59 Brass H: 18 cm
Deze mooie kaarsenstandaard is geïnspireerd op de Dorische zuilen die in het oude Griekenland te vinden waren. Het simpele design wordt versterkt door het glanzende geborstelde messing. Dit maakt de kandelaar een heel mooi object en een aanwinst voor je huis. De kandelaar is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition en is onderdeel van de Collect-serie. Dit is een speciaal samengestelde lijn van mooie objecten en materialen om je huis nog leuker te maken. De kandelaar is er in drie maten. Je kunt hem alleen neerzetten, dan is hij al mooi genoeg. Maar met de hele serie maak je pas echt een statement. 

€ 43,00* Van € 54,00*
%
&Tradition Flowerpot Portable VP9 Red Brown
Kleur: Grijs
De draagbare Flowerpot tafellamp van AndTradition is vernoemd naar de Flowerpower-beweging uit de jaren '60. Net als deze beweging heeft de lamp een open en moderne uitstraling en is hij compleet in evenwicht. De ontwerper van de lamp, Verner Panton, zat helemaal in de jaren '60 mindset toen hij de lamp ontwierp. Hij staat bekend als een van de meest vooruitstrevende ontwerpers van zijn tijd. De Flowerpot-serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder drie hanglampen en twee tafellampen. De lampen zijn in veel verschillende coole, moderne kleuren te verkrijgen. 

€ 131,00* Van € 164,00*