&Tradition Amore Mirror SC50 Bronzed Brass Frame

€ 1.648,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 86101040
Productinformatie "&Tradition Amore Mirror SC50 Bronzed Brass Frame"
De Amore Mirror SC50 is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De spiegel is 190 centimeter hoog, 60 centimeter breed en 3 centimeter diep. 
De basis is MDF met daar bovenop een zilverkleurige spiegel van Italiaanse kwaliteit. De spiegel is omlijst met 3 millimeter dik gelast en gepolijst messing. De achterkant van de spiegel is bedekt met zacht textiel, zodat er tijdens het ophangen van de spiegel geen krassen op de muur ontstaan.
Designer: Space Copenhagen
Kleur: Brons
Maat: L
Materiaal: Messing
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 1000 en 2000 euro

Misschien ook wat voor jou

&Tradition Tripod Floor Lamp HM8 black
Deze klassieker werd al in 1953 ontworpen door Hvidt and Molgaard. Je ziet duidelijk de hand van deze minimalisten erin terug. De lamp is gemaakt van mat gelakt staal met messing details. Het is een simpel maar mooi samenspel van harde materialen en zachte lijnen. Alhoewel het design al heel lang bestond, is hij nu voor het eerst in productie. Hij is beschikbaar in drie kleuren: zwart, bruin en mosgroen. De kap van de lamp kan niet worden versteld.   

€ 713,00*
%
&Tradition Flowerpot Portable VP9 Matt White
Kleur: Grijs
De draagbare Flowerpot tafellamp van AndTradition is vernoemd naar de Flowerpower-beweging uit de jaren '60. Net als deze beweging heeft de lamp een open en moderne uitstraling en is hij compleet in evenwicht. De ontwerper van de lamp, Verner Panton, zat helemaal in de jaren '60 mindset toen hij de lamp ontwierp. Hij staat bekend als een van de meest vooruitstrevende ontwerpers van zijn tijd. De Flowerpot-serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder drie hanglampen en twee tafellampen. De lampen zijn in veel verschillende coole, moderne kleuren te verkrijgen. 

€ 131,00* Van € 164,00*
&Tradition Boomerang Cushion Set HM1 HM2 loop cream
De AndTradition Boomerang Cushion Set is een ontwerp van Hvidt and Molgaard. Deze stoffen kussens horen bij de moderne, strakke Boomerang Base loungestoel van het Deense ontwerpersduo. 

€ 411,00*
&Tradition Drop Leaf table HM5 oiled walnut
Deze salontafel is een echt design klassieker. Hij werd al in 1956 ontworpen door het duo Hvidt and Molgaard.  Hel blad en de poten zijn gemaakt van gemalen massief hout en alle verbindingsstukken zijn gemaakt van messing. Dat laatste geeft de tafel zijn elegante en klassieke uiterlijk, terwijl het toch een echt design product is. Hij is verkrijgbaar in geolied walnoot, geolied eiken en gezeept eiken en is opklapbaar, dus je kunt hem makkelijk even wegzetten.

€ 1.785,00*