• GRATIS VERZENDING GRATIS VERZENDING
Atelier Plateau bestaat uit twee kunstenaars: Anne Ejlsmark Berthelsen en Mikkel Johnsen. Samen maken zij deze fantastische eigentijdse kunstwerken van hout en pleisterwerk. Een sieraad aan je muur. In hun kunstwerken spelen ze vooral met licht en schaduw.
Dit reliëf is onderdeel van de Beyond The Surface serie — een limited-edition serie van handgemaakte muur reliëfs  gemaakt door The Audo, en handgeschilderd met St. Leo’s eco-vriendelijke Dolomite Pleister. Het werk Beyond The Surface is geïnspireerd op het design concept Tomorow' House van de kunstenaar The Audo, een voorbeeld van modernisme, abstract minimalisme, en tijdloze Scandinavische esthetiek. 
Kleur
In dit reliëf zijn duidelijke en heldere lijnen gecombineerd met de kleur Bredgade van St. Leo. Uiteraard proberen we de afbeeldingen zo gelijkend mogelijk te krijgen, maar de kleur van het werk kan er in het echt iets anders uit zien. Elk plateau is handgemaakt en uniek en daardoor kunnen er kleine verschillen zijn in de kleur, de structuur en in de afwerking van de randen.
De plateaus zijn gemaakt van hout en met de hand geschilderd met duurzaam pleisterwerk. 
Dit reliëf is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 25 stuks, gestempeld en gesigneerd door Atelier Plateau. Als deze zijn uitverkocht, zullen er geen nieuwe versies verschijnen. 

Atelier Plateau Beyond The Surface 03:04 PM

Atelier Plateau bestaat uit twee kunstenaars: Anne Ejlsmark Berthelsen en Mikkel Johnsen. Samen maken zij deze fantastische… Meer
€ 716,00

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Direct beschikbaar, levertijd 3-4 weken

Productnummer: SW10007